Zakelijk

Vergaderruimtes Alphen aan den Rijn

Vergaderruimte

In onze aparte ruimtes kom je samen in alle rust. We creëren met de gewenste aankleding, opstelling en service de juiste sfeer voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Daarnaast verzorgen wij graag voor, tijdens of na de meeting een culinair moment in de vorm van een heerlijke lunch, diner of borrel. We hebben namelijk smaakvolle, mediterrane gerechten samengesteld waarmee we jouw gezelschap met liefde verrassen. Jij kunt je focussen op de meeting.

Cocktails Proto

Events

Ook voor een extra speciale gelegenheid, zoals een jubileum, kun je in onze aparte ruimtes terecht. Er is namelijk altijd een goede reden om iets te vieren. En net zoals jij je gasten graag verwend, doen wij dat ook. Laat ons daarom een lunch of diner op maat creëren.

Wil je meer dan ‘alleen maar’ (ongelooflijk verrukkelijk) lunchen of dineren in Alphen aan den Rijn? Kom dan bij Proto je mijlpaal-verjaardag of dat bijzondere jubileum vieren. Je bent van harte welkom voor al jouw bijzondere events.

Offerte aanvragen

Techniek

Of je nu kwartaalcijfers presenteert, een workshop geeft, gaat brainstormen of een jubileum viert: Jij hebt techniek nodig. Dat regelen wij kosteloos voor je. Jij hoeft dus zelf geen digitaal scherm, flip-over, geluidsinstallatie of HDMI-kabel mee te brengen. Zo kun jij je zorgeloos richten op de meeting, de gasten en onze heerlijke gerechten en drankjes.

Vraag offerte op

Private rooms

Onze meeting- en eventruimtes zijn stuk voor stuk aparte ruimtes. Je hebt daardoor geen last van onze andere gasten. Ook het lunchen, dineren en borrelen kan plaats vinden in deze sfeervolle ruimtes. Wil je jouw meeting of event echt privé hebben? Dan biedt onze volledig afgesloten ruimte de ideale uitkomst.

Vraag offerte op

Tijd voor ontspanning

Wat is er leuker dan een drankje te doen met je collega’s en zakenrelaties na een lange dag werk? Een drankje doen bij Proto Restaurant in Alphen aan den Rijn natuurlijk! Kom binnen en ga lekker zitten in onze bar of aan het water. Liever een ruimte om samen met jouw gezelschap in een privé-setting te borrelen? You’re welcome!

Vraag offerte op

Wil jij écht alles weten?

Alles gelezen over de mogelijkheden qua vergaderruimte, meetings, events en bijeenkomsten. Toch nog vragen over de mogelijkheden van Proto? Stuur ons events-team een berichtje!
booking@proto.nl