Vacature Proto

Horeca vacature Proto Alphen aan den Rijn

Denk jij dat je de positieve schakel bent waar Proto naar zoekt, gedreven bent in wat je doet en oplossend kan denken en werken? Dan ben je bij het juiste adres! Proto is op zoek naar een gezellige, ervaren maar vooral ook gedreven bedieningsmedewerker. Dit kan fulltime of parttime (zorg er wel voor dat je in de weekenden beschikbaar bent!). Denk jij dat je past in ons geweldige team en zie je jezelf al bedienen in een restaurant met een prachtig terras aan de Rijn? Lees dan verder.

Vacature Proto, Wie zijn wij?

Proto is een Restaurant/ Tapasbar waar iedereen kan genieten van heerlijke gerechtjes tijdens de lunch, diner of met een borrel. Dit kan binnen in het restaurant of buiten op ons vernieuwde en verwarmde terras aan de Rijn. Ook bied Proto de mogelijkheid met onze verschillende ruimtes tot het organiseren van high wine, verjaardag, evenement  of bedrijfsborrel. Nog steeds interesse?

Jij staat open voor flexibele tijden, binnen en buiten bedienen, en eventueel grotere partijen bedienen. Ervaring in de bediening is een vereiste. Passie voor eten en gastvrijheid is dan ook iets wat je al meebrengt naar Proto! Prioriteiten kunnen stellen tijdens het werk is erg belangrijk.

Wat zoekt Proto?:

-Ervaring in de horeca
-Beschikbaar in het weekend
-Passie voor Horeca
-Denken in oplossingen

Wat krijg je van Proto?:

-Salaris
-flexibiliteit
-Een gezellig team!
-Ruimte voor eigen ideeën
-En meer…

Zie jij kansen om aan de slag te gaan bij Proto? Zin om te opereren in een sterk horeca team? Reageer dan snel en vul het formulier op deze pagina in! Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!