Groepen

Proto restaurant en tapasbar Alphen aan den Rijn

Meetings

In onze apart te huren ruimtes kan in alle rust vergaderd of juist iets gevierd worden. We creëren de juiste sfeer voor een succesvolle en culinair onvergetelijke bijeenkomst. Op ons overdekte en verwarmde terras aan de Rijn is het leven goed: er is geen betere plek om te dineren of te lunchen in Alphen aan den Rijn!

We hebben smaakvolle, mediterrane gerechten samengesteld waarmee we jou met liefde volledig ontzorgen tijdens je zakelijke lunch of diner. Dan kun jij je volledig op de meeting richten!

Cocktails Proto

Events

Er is altijd een goede reden om iets te vieren! Ook voor die extra speciale gelegenheid kun je bij ons terecht. Laat ons een lunch of diner op maat creëren. Vier die mijlpaal-verjaardag of dat bijzondere jubileum bij ons. Geef ons de kans ons uit te sloven tijden het verzorgen van jullie huwelijksdiner of receptie.

Dus wil je iets meer dan ‘alleen maar’ (ongelooflijk verrukkelijk) dineren of lunchen in Alphen aan den Rijn? Vraag het ons! Je bent van harte welkom met al jouw meetings en events!

Offerte aanvragen

Je bruiloft bij Proto

Een van de mooiste dagen van je leven vier je ook bij ons aan de Rijn! Geniet met je gezelschap van een lunch of diner in mediterrane sferen.

Vraag offerte op

Private rooms

Ken je onze private rooms al? Die zijn dus perfect voor wanneer je eigen huis te klein is of de kok thuis niet zo spectaculair als de onze. Vier je verjaardag, bruiloft, jubileum dan bij ons! Ook zakelijke meetings en vergaderingen kleden wij met liefde en culinaire passie in. Vraag naar de mogelijkheden! of klik op Private Rooms

Vraag offerte op

Business / Groepen

Kom lunchen of dineren met je collega’s en/of zakenrelaties bij Proto Restaurant in Alphen aan den Rijn! Kom binnen en ga lekker zitten en geniet van de ambiance. Of reserveer een ruimte om samen met jouw gezelschap in een privé-setting. You’re welcome!

Vraag offerte op

Wil jij écht alles weten?

Alles gelezen over de mogelijkheden qua meetings, events en bijeenkomsten en toch nog vragen over de mogelijkheden van Proto? Stuur ons events-team een berichtje!
booking@proto.nl