Vieren

Proto restaurant

Van verjaardag tot huwelijksdiner

Met onze centrale ligging in het centrum van Alphen aan den Rijn is Restaurant Proto de ideale locatie voor elke gelegenheid. Zo vier je bij ons bijvoorbeeld een jubileum met alle (klein)kinderen, maar ook een babyshower, een verjaardag of een huwelijksdiner. We kunnen zelfs tot 150 gasten verwelkomen. De feestelijkheden vinden plaats in onze gezellige ruimtes op de 1e etage. Zo wordt jouw samenkomst niet onderbroken door andere gasten. Ongeacht de invulling van jouw viering worden de ruimtes geheel naar wens ingericht en opgedekt. Hoewel wij vol passie van iedere gelegenheid een feest maken, zijn wij geen locatie waar dansfeesten met speakerinstallaties worden gehouden.

Proto lunchen en dineren in Alphen aan den Rijn

De juiste ruimte

Door je viering in één van onze intieme ruimtes plaats te laten vinden, ben je verzekerd van onze ondersteuning voor, tijdens en na de viering. Want wij doen meer dan enkel het opdienen van prachtige seizoensgerechten. Zo hoef jij je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de versiering, achtergrondmuziek, het tijdig opdienen van gerechten, proostmomenten of de tafelopstelling. Ook stellen we samen een menukaart op, afhankelijk van jouw specifieke wensen en eisen. Tijdens de viering staat er, ongeacht je keuze uit onze 3 ruimtes, altijd een betrokken team klaar dat ervoor zorgt dat het een viering wordt om nog jarenlang op terug te kijken.

Request quote
Proto dinner Night - wijn

Dineren, lunchen of proosten

Een feestelijke gelegenheid vieren bij Restaurant Proto in Alphen aan den Rijn is meer dan alleen de ruimte betrekken. Wij bieden namelijk met liefde een tailormade lunch, diner of proostmoment aan. We kijken daarvoor samen met jou naar de mogelijkheden. Want één ding is zeker: Samen eten en drinken versterkt zowel de sfeer, als de onderlinge relaties. Ongeacht jouw keuzes zorgen we voor de juiste tafelopstelling, opdek en service. Jouw gezelschap hoeft alleen nog maar te gaan zitten om te kunnen genieten. En jij? Jij schuift lekker aan zonder je zorgen te maken. Wij maken van jouw viering een onvergetelijk moment.

Request quote

Your wedding at Proto

Een van de mooiste dagen van je leven vier je ook bij ons aan de Rijn! Geniet met je gezelschap van een lunch of diner in mediterrane sferen bij restaurant Proto. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Request a quote

Private rooms

Ken je onze private rooms al? Die zijn dus perfect voor wanneer je eigen huis te klein is of de kok thuis niet zo spectaculair als de onze. Vier je verjaardag, bruiloft, jubileum dan bij ons! Ook zakelijke meetings en vergaderingen kleden wij met liefde en culinaire passie in. Vraag naar de mogelijkheden!

Request a quote

Business / Groepen

Kom lunchen of dineren met je collega’s en/of zakenrelaties bij Proto Restaurant in Alphen aan den Rijn! Kom binnen en ga lekker zitten en geniet van de ambiance. Of reserveer een ruimte om samen met jouw gezelschap in een privé-setting. You’re welcome!

Request a quote

Do you really want to know everything?

Alles gelezen over de mogelijkheden qua meetings, events en bijeenkomsten en toch nog vragen over de mogelijkheden van Proto? Stuur ons events-team een berichtje!
booking@proto.nl