Diner
Van 17:30 tot 21:30
Filosofie van Proto
Bij restaurant Proto wordt er gekookt met mooie, duurzame producten gecombineerd met internationale smaken en kooktechnieken. Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop. Het resultaat ligt recht voor je en voel je om je heen. Welkom bij ons thuis.
Groepen
Voor groepen vanaf 8 personen wordt er gekeken naar een passend menu, tapas to share of 3 gangen menu.
VOORGERECHTEN
-
Koud
-
VERSGEBAKKEN DESEMBROOD
750roomboter – extra virgine olijfolie -
AVOCADO PIRI PIRI
1150pickled radish - cucumber - mint creme fraiche - papadum -
BBQ TOMAAT
1150ingelegde uien – mosterzaad – feta créme – peterselie olie – uienconsommé – zeevenkel -
LIBANESE COUSCOUS
1250geitenkaas creme – gerookte amandelen – koriander – granaatappel – baba ganoush -
TANDOORI ZALM
1300kool salade – limoen hangop – crispy dal – granny smith saus -
GEROOKTE MAKREEL
1350koolrabi salade – selderij – mierikswortel creme – dille schuim – appel-sjalot vinaigrette -
TONIJN TIRADITO
1375avocado creme – bosui – ingelegde uien – koriander – crispy kokos – Madame jeanette tijgermelk -
STEAK TARTAR
1375brioche brood – salty fingers – zeewier mayonaise – gezouten eigeel -
Warm
-
GEROOSTERDE AUBERGINE
1350hummus – pittige tomatensalsa – hummus – Griekse yoghurt – verse kruiden – uienconsommé -
LEMON CHICKEN
1350zoete aardappel mousseline – gebakken uitjes – citroen dressing – tuinkruiden schuim -
SHRIMP CURRY
1450taugé – bimi – baby mais – ingelegde bloemkool – cashewnoten – rode peper – naan brood -
PORK BELLY
1450gerookte paling – abrikoos – geroosterde bimi – harring kaviar – Japanse bbq saus
HOOFDGERECHT
-
BLOEMKOOL BAHARAT
2250ingelegde bloemkool – zwarte knoflookcréme – krokante ui – basilicumpesto -
VERSE RAVIOLI
2250peulen – king boleet bbq – parmezaan schuim – botersaus – hazelnoten -
DORADE FILLET
2450little gem – bosui gekonfijt – knolselderij – citroen schuim – bonenkruid saus -
KIP CURRY
2450tauge – chinese kool – gerookte aubergine – cashewnoten – wilde rijst -
MAISKIP PONZU
2550mais kip – chinese kool – king boleet bbq – porcinischuim – ponzusaus -
PORK TOMAHAWK 300gr
2850zoete aardappel – pittige salsa – pico de gallo – mango chutney – mosterd zaad jus -
FLAT IRON STEAK
2950biet puree – bbq biet – gerookte amandelen – rode pepper mayonaise – cranberry dressing
DESSERT
-
MARINATED AARDBEIEN
975dragon gel – mascarpone – tonka crumble – yoghurt ijs -
INGELEGDE PERZIK
975yoghurt creme – hibiscus gel – kakao crumble – perzik sorbetijs -
LEMONGRASS PANNA COTTA
950ananas in rum – zwarte thee gel – crispy kokos – kokos sorbet
EXPERIENCE MENU
€6500 p.p. (alleen per tafel te bestellen)
5-gangen menu
-
ZALM CEVICHE
mango thee schuim – Aji Amarillo – zoete koolrabi – gefermenteerd Japanse radijs – zalm caviaar – atsina cress -
STEAK TARTAR “TONATO”
beef – tonijn – chimichurri – ingelegde komkommer – kappertjes – tonijn & safraan espuma – geraspte eigeel -
BOS PADDENSTOELEN
sabayon espuma – gerijpte hooiboter – gepocheerde ei
Hey! Fancy some wine? Ask for our wine menu!
Hoeveel te bestellen
In het algemeen adviseren we om te beginnen met versgebakken brood, gevolgd door een voorgerecht, hoofdgerecht en afsluitend een van onze desserts.rnrnLiever delen? Kies dan voor shared dining .rnVoor een compleet diner: start met versgebakken brood met olijfolie u0026 roomboter, gevolgd door tapas to share en sluit af met een heerlijk dessert.rnrnEet smakelijk!
Ken je onze private rooms al?
Is your house too small or is the home chef not as spectacular as ours? Celebrate your birthday, wedding, or anniversary with us instead! Business meetings and events are also safe in our loving hands – leave it to our culinary talents.
Look at the possibilities
3 course menu
Vanaf twee personen à 37,50 p.p.
Choose
VOORGERECHT
-
LIBANESE COUSCOUS
geitenkaas – gerookte amandelen – koriander – granaatappel – baba anoesch -
TANDOORI ZALM
salade – limoen hangop – crispy dal – -granny smith saus -
STEAK TARTAR
filo deeg – salty fingers – zeewier mayonaise – gezouten eigeel
of
of
Choose
HOOFDGERECHT
-
BLOEMKOOL BAHARAT
ingelegde bloemkool – zwarte knoflookcreme – krokante ui – basilicumpesto -
KIP CURRY
taugé – chinese kool – gerookte aubergine – cashewnoten -wilde rijst -
DORAD FILLET +2,00
little gem – knolselderij – prei – ei-citroen schuim – bonenkruid saus -
FLAT IRON STEAK +3,00
biet puree – bbq biet – gerookte amandelen – rode peper mayonaise – cranberry dressing
of
of
of
Choose
DESSERT
-
MARINATED STRAWBERRIES + 1,00
dragon cremeux – aardbei meringue – aloë vera – mascarpone sabayon – pistache ijs -
LEMONGRASS PANNA COTTA
ananas in rum – zwarte thee gel – crispy kokos – kokos sorbet
of
Test
Test sub
Voorgerecht
-
Test1
1000test1 -
Test2
1500test2
Hoofd
-
Test 1
500Test1