Kerst bij Proto - restaurant

Kerst bij Proto

Meer informatie

Exceptional passion and endless love for food: that is Proto.

Proto restaurant en tapasbar Alphen aan den Rijn

Gastronomisch 5-gangen kerst menu

Vier 1e en 2e kerstdag bij restaurant Proto. Reserveer een tafel met familie of vrienden en wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Gastronomisch 5-gangen kerst menu voor €59,- per persoon exclusief drank. Heb je vragen of eet je geen vis of vlees, laat het ons dan weten en wij kijken naar een passende oplossing. Ook voor kinderen zorgen wij voor een geslaagd kerst menu. Voor meer informatie klik hier

Reserveer een tafel!

Celebrating? Or hosting a business meeting?

De ideale vergaderlocatie in Alphen aan den Rijn? Restaurant Proto host jouw meetings met liefde en plezier. Juist op zoek naar een locatie voor een bruiloft, verjaardag of jubileum Lunch of Diner? Ook dán nodigen we je bij ons uit. Onze private-ruimtes zijn ideaal om in stilte te vergaderen of om gezellig, intiem samen te zijn en te vieren. Alles in de kenmerkende Proto-stijl en dus met verrukkelijke culinaire gerechten uit onze keuken.

Look at the possibilities
Zakelijke Meeting, vergadering, werken

Private Meeting Room

Proto is dé plek voor al jouw meetings & events. Wij zorgen voor een onvergetelijke meeting of evenement voorzien van de verrukkelijkste gerechten en dranken.
Bij Proto hebben we verschillende mogelijkheden om jouw meeting of event tot een succes te maken.

In onze apart te huren ruimtes kan in alle rust vergaderd. We creëren de juiste sfeer voor een succesvolle en culinair onvergetelijke bijeenkomst.

Request a quote

Dive into the world of Proto

Let us take you along on our journey – Follow us on Instagram
Proto restaurant en tapasbar Alphen aan den Rijn

Read the story of the fam. Baloumis

Read the story