Kerst bij restaurant Proto

Reserveer nu voor 1e en 2e Kerstdag!

Ongekende passie en eindeloze liefde voor eten: dat proef je bij restaurant Proto in Alphen aan den Rijn. Met onze ongeëvenaarde ambiance en ligging in het hart van Alphen aan den Rijn is Restaurant Proto een niet te missen ervaring voor levensgenieters en fijnproevers. Authentieke passie, een regelmatig wisselende kaart en oprechte gastvrijheid zorgen al ruim 20 jaar voor vreugdevolle samenkomsten. Gasten vanuit de hele regio schuiven dan ook graag aan voor onze interpretatie van seizoensgerechten en selectie van exclusieve wijnen. Zij vinden tijdens hun lunch, diner en cocktails de beleving die ze maar zelden ervaren. We nodigen jou uit in ons restaurant, op het terras of in de vergaderruimtes om te proeven van onze unieke gerechten en familiaire sfeer.

Proto restaurant

Experience 5 gangen menu

Geniet van een 5/6 gangen Experience menu en laat ons je gastheren zijn. Zo kan jij en je gezelschap genieten van dit voortreffelijk menu. Ongekende passie en eindeloze liefde voor eten: dat proef je bij Proto.

5 gangen menu   €65,00 p.p.
6 gangen menu* €75,00 p.p.
(alleen per tafel te bestellen)

Benieuwd naar het menu?

Iets te vieren?

Vieren in restaurant Proto

De ideale locatie in Alphen aan den Rijn? Restaurant Proto host jouw viering met liefde en plezier. Op zoek naar een locatie voor een bruiloft, verjaardag of jubileum Lunch of Diner? Ook dán nodigen we je bij ons uit. Onze private-ruimtes zijn ideaal om intiem samen te zijn en te vieren. Alles in de kenmerkende Proto-stijl en dus met verrukkelijke culinaire gerechten uit onze keuken.

Vieren
Proto_vergaderen_Alphenaandenrijn

Vergaderen bij Proto? JA dat kan!

Proto is dé plek voor al jouw meetings & events. Wij zorgen voor een onvergetelijke meeting of evenement voorzien van de verrukkelijkste gerechten en dranken.
Bij Proto hebben we verschillende mogelijkheden om jouw meeting of event tot een succes te maken.

In onze apart te huren ruimtes kan in alle rust vergaderd. We creëren de juiste sfeer voor een succesvolle en culinair onvergetelijke bijeenkomst.

Request a quote
Proto_restaurant_Alphen_aan_den-Rijn

Read the story of the fam. Baloumis

Read the story